Uslovi kupovine

DOSTAVA:

Troškove poštarine za sve iznose preko 2000 RSD snosi Tekstil kultura (prilikom plaćanja pouzećem Pošta obračunava taksu za transfer novca na PLAĆENU poštarinu od strane pošiljaoca ). Proizvode dostavlja kurirska služba Postexpress. Više o njihovim uslugama možete potražiti na linku u nastavku http://www.postexpress.rs/ .

REKLAMACIJE:

Za sva pitanja u vezi sa reklamacija molimo Vas da nam pišete na [email protected], kako bi u što kraćem roku rešili situaciju.

REKLAMACIJE NA OŠTEĆENJA U TRANSPORTU:

Svako oštećenje pri transportu, kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijamu i ako je došlo do neke greške, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili gnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete.

Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

ZAMENA PROIZVODA:

Nove, nekorišćene i neoprane proizvode, bez oštećenja, u originalnom stanju, u originalnoj ambalaži, sa računom i deklaracijom  možete reklamirati u roku od 14 dana. U tom slučaju dobićete od nas mogućnost da umesto vraćenog proizvoda dobijete neki drugi, po vašem izboru. Troškove dostave snosi kupac.