Uslovi kupovine

DOSTAVA:

Troškove poštarine za sve iznose preko 2000 RSD snosi Tekstil kultura. Proizvode dostavlja kurirska služba Postexpress. Više o njima možete potrađiti na linku u nastavku http://www.postexpress.rs/ .

REKLAMACIJE:

Za sva pitanja u vezi sa reklamacija molimo Vas da nam pišete na [email protected], kako bi u što kraćem roku rešili situaciju.

REKLAMACIJE NA OŠTEĆENJA U TRANSPORTU:

Svako oštećenje pri transportu, kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijamu i ako je došlo do neke greške, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili gnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete.

Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

ZAMENA PROIZVODA:

Nove, nekorišćene i neoprane proizvode, bez oštećenja, u originalnom stanju, u originalnoj ambalaži, sa računom i deklaracijom  možete reklamirati u roku od 14 dana. U tom slučaju dobićete od nas mogućnost da umesto vraćenog proizvoda dobijete neki drugi, po vašem izboru. Troškove dostave snosi kupac.