Vreća za bebe dvoslojna veličina 2-3, no 6

2.300 RSD

Dizajnirane su tako da obezbedjuju osećaj komfora. Odabir tkanina pravljenih od prirodnih sirovina,  pamučnog platna OEKO-tex kvaliteta (sertifikovana garancija ekološke sigurnosti proizvoda), spolja, i nežnog, mekog pamuka sa elastinom, unutra. pruža mekoću I nežan dodir za bebu. Njegova prozračnost pruža mogućnost prolaska vazduha do bebinog tela, što će činiti da temperatura bude optimalna. Kopčanje je brzo i praktično, rajsfešlus sa strane kao I drikeri na ramenima. Poželjne su za upotrebu tokom noćnog ali I dnevnog spavanja. Možete biti spokojni jer se  beba/dete neće otkrivati. Izgled je atraktivan, od najranijih dana je važno da detetu nudimo kvalitetne estetske sadržaje. Svaka vreća Tekstil kultura je jedinstvena, kao što je svako dete jedinstveno.

Dimenzije: veličina 2-3 ( 105×70 cm) Sirovinski sastav: spoljašnjost :100% pamuk, unutrašnjost: 80% pamuk+20 % elastin Održavanje: mašinsko pranje na 30°C,  peglati sa unutrašnje strane

Unikat – slikani tekstil. Boje korišćene za slikanje su akrilne boje za slikanje na tekstilu, na vodenoj su bazi, termofiksirane i postojane pri pranju.

NAPOMENA: Poručivanje je moguće i putem telefona 063/8729 115.