Vreća za bebe dvoslojna – veličina 1-2, za uzrast od 6 meseci do 1 godine (no 9)

2.500 RSD

Dizajnirane su tako da obezbedjuju osećaj komfora. Odabir tkanina pravljenih od prirodnih sirovina pruža mekoću I nežan dodir za bebu. Njegova prozračnost pruža mogućnost prolaska vazduha do bebinog tela, što će činiti da temperatura bude optimalna. Kopčanje je brzo i praktično, rajsfešlus sa strane kao I drikeri na ramenima. Poželjne su za upotrebu tokom noćnog ali I dnevnog spavanja. Možete biti spokojni jer se  beba/dete neće otkrivati. Izgled je atraktivan, od najranijih dana je važno da detetu nudimo kvalitetne estetske sadržaje. Svaka vreća Tekstil kultura je jedinstvena, kao što je svako dete jedinstveno.

Dimenzije: veličina 1-2 (90x105x70 cm)
Sirovinski sastav: spoljašnjost :100% pamuk, unutrašnjost: 80% pamuk+20 % elastin
Održavanje: mašinsko pranje na 30°C,  peglati sa unutrašnje strane

Unikat – slikani tekstil. Boje korišćene za slikanje su akrilne boje za slikanje na tekstilu, na vodenoj su bazi, termofiksirane i postojane pri pranju.

NAPOMENA: Poručivanje je moguće i putem telefona 063/8729 115.

x (x)
 

Vreće Tekstil kultura dizajnirane su tako da obezbedjuju osećaj komfora, bezbednosti, i estetske prijatnosti. Pružaju mekoću I nežan dodir za bebu. Prozračnost pamuka od kog su izrađene pruža mogućnost prolaska vazduha do bebinog tela, što će činiti da temperatura bude optimalna. Pogodne su za upotrebu tokom noćnog ali I dnevnog spavanja. Možete biti spokojni jer se beba/dete neće otkrivati.  Brižno dizajnirane, jedinstvenog su izgleda, kao što je svako dete jedinstveno. 

PREDNOSTI:

Izrađene su od pamučnog platna OEKO-tex kvaliteta (sertifikovana garancija ekološke sigurnosti proizvoda-potvrđuje ne tkanine ne sadrže supstance štetne za zdravlje)

Kopčanje je brzo i praktično, rajsfešlus sa strane kao I drikeri na ramenima. 

– Održavanje: mašinsko pranje na 30°C,  peglati sa unutrašnje strane

Unikat – slikani tekstil. Boje korišćene za slikanje su akrilne boje za slikanje na tekstilu, na vodenoj su bazi, termofiksirane i postojane pri pranju.

Dimenzije: veličina 1-2, odgovara uzrastu od 6 meseci do 1 godine ( 90x60cm) Sirovinski sastav: spoljašnjost :100% pamuk Oeko’tex standarda, unutrašnjost: 80% pamuk+20 % elastin 

NAPOMENA: Poručivanje je moguće i putem telefona 063/8729 115.  DOSTAVA JE BESPLATNA.

x (x)